La nostra SEU

A AMICUS Moto Grup no tenim Seu oficial... tenim diferents punts de trobada, que utilitzem en funció del destí de cada sortida.
Per això... a cada sortida ens trobem a un lloc diferent.

Si mireu el nostre Fòrum, hi trobareu una llista d'aquests punts de trobada... amb fotografies, i un enllaç a GoogleMaps per tal que pogueu calcular la ruta des de casa vostra... fins a aquell punt.

Ja ho sabeu...!! Si voleu venir a conèixer AMICUS Moto Grup... només teniu que passar pel Fòrum, apuntar-vos a una sortida, i preparar-vos per a passar una estona ben divertida...!!!

Us hi esperem...!!
A AMICUS Moto Grupo no tenemos Sede oficial... tenemos diferentes puntos de encuentro, que utilizamos en función del destino de cada salida.
Por eso... en cada salida nos encontramos a un lugar diferente.

Si miráis nuestro Foro, encontraréis una lista de estos puntos de encuentro... con fotografías, y un enlace a GoogleMaps para que podáis calcular la ruta desde vuestra casa... hasta aquel punto.

Ya lo sabéis...!! Si queréis venir a conocer AMICUS Moto Grupo... sólo tenéis que pasar por el Foro, apuntaros a una salida, y prepararos para pasar un rato muy divertido...!!!

Os esperamos...!!